Політична реклама

Львів'янам роз'яснили принципи надання пільг на електроенергію

1528 0
При визначенні обсягів пільгового споживання електричної енергії споживачем, у складі сім’ї якого є кілька осіб, котрі мають право на пільги з оплати електроенергії, необхідно керуватися постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.96 р. № 879 «Про встановлення норм користування житлово-комунальними послугами громадянами, які мають пільги щодо їх оплати».

Якщо хто-небудь з членів сім’ї споживача має пільгу з оплати спожитої електроенергії, то цією пільгою фактично користуються також усі мешканці житла (квартири) і, таким чином, права на пільгове користування електроенергією інших осіб, які мають пільги з оплати електроенергії, не обмежуються, - повідомляє управління соціального захисту Львівської міської ради.

У разі коли декілька членів однієї сім’ї, які проживають разом, мають право на пільги з оплати спожитої електричної енергії, пільга надається тільки одному з членів сім’ї. При цьому відповідно до п.31 Правил, споживач має право  обрати більшу за розміром пільгу.

Споживання електроенергії побутовим споживачем не є прямо пропорційним до кількості членів сім’ї. Так, споживання електроенергії на освітлення помешкань та роботу найбільш потужних струмоприймачів, таких як телевізор, холодильник та деяких інших побутових приладів, практично не залежить від кількості членів сім’ї, а залежить від кількості та потужності цих приладів.

Для отримання детальнішої інформації мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до районних відділів управління соціального захисту:

Галицький:             тел.:  235-80-83     (вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:       тел.:  235-71-62     (вул. Театральна, 10)

Залізничний:        тел.:  295-82-28     (вул. Виговського, 34)

Франківський:      тел.:  237-50-81     (вул. Ген. Чупринки, 85)

Шевченківський:  тел.:  252-28-40     (вул. Липинського, 11)

Сихівський:          тел.:  254-64-80     (просп. Червоної Калини, 66)

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!