Львів’янам відтермінували відновлення гарячого водопостачання

8476 0
Через велику кількість поривів на теплових мережах та роботи з їх ліквідації, відновлення гарячої води у Львові відбудеться з 11 червня.

Наразі уже завершили гідравліку магістральних трубопроводів від ТЕЦ-1 та ТЦ «Північна». У результаті робіт виявили близько 90 поривів. Зважаючи на велику кількість поривів та роботи з їх ліквідації, відновлення гарячої води відбудеться з 11 червня у всіх районах, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго».

У результаті гідравліки було виявлено 82 пориви лише на тепломережах від ТЕЦ-1. Зараз відбувається роботи з їх ліквідації. Один із найбільш проблемних відрізків тепломережі, який потрібно замінити – це мережа на Сихові, в районі Верхнього Шувару, пр. Червоної Калини,36. Наприкінці лютого там вже виникав порив, через що було призупинено подачу опалення і гарячої води на весь Сихів. Складність робіт тут полягає в тому, що дана теплова мережа пролягає через базар. Тому, перш ніж приступити до ремонтних робіт, потрібно забрати торгівельні будки. Заміна даної магістральної мережі є надзвичайно важливою, адже по ній іде теплопостачання на весь Сихівський район.

Також пориви виникли на теплових мережах по вул. Наукова,5-7, на території військової частини по вул. Стрийська,28, на вул. Тернопільській (ТК-1004-1005), вул. Володимира Великого,3-5, 51, вул. Щурата,7-11, Хвильового,56а (в бойлерній) та ін..

Під час гідравліки також виник порив на магістральні мережі діаметром 1000мм на виході з ТЦ «Північна», від якої іде теплопостачання на весь Шевченківський район.

ЛКП «Залізничнетеплоенерго» також повідомляє, що у зв’язку з кількістю проривів трубопроводів, в тому числі магістральних, продовжено терміни проведення гідравлічних випробувань по підприємству та відтермінування відновлення подачі гарячої води споживачам до 11 червня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відновлення гарячого водопостачання львів’янам розпочнеться із 25 травня.

Читайте також: Львів – без гарячої води: за газ доведеться платити більше

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!