Політична реклама

Львів'янам видаватимуть нові дешевші посвідчення водія

2153 0
Цього тижня у всіх 11 центрах надання послуг ДАІ (колишні "МРЕВи") у Львівській області встановлюють програмно-апаратні комплекси для друку пластикових водійських посвідчень та свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів.

Як повідомив начальник відділу екзаменаційно-реєстраційної роботи обласного управління ДАІ Сергій Клочко, у вівторок, 27 травня, такий комплекс запрацював у центрі, який обслуговує Львів, повідомляє Експрес.

"Триває робота у Дрогобичі, Золочеві й Жовкві, - констатував Сергій Клочко. - Нові посвідчення будуть дешевшими, замість колишніх 198 гривень тепер треба буде сплатити 114".

Вигляд посвідчень не змінився, зате інший виробник - замість консорціуму ЄДАПС тепер посвідчення виготовляє державний "Поліграфкомбінат "Україна".


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!