Львів’янам за 100 хвилин покажуть 100 фільмів

3029 0
З 30 жовтня у Львові стартує третій всеукраїнський фестиваль екстремально короткого кіно «100 фільмів за 100 хвилин». Однохвилинні ролики покажуть приблизно у 20 містах України.
Фото: 100films.kisff

Фото: 100films.kisff

Глядачам пропонують оригінальний формат фільмів, єдине обмеження якого – одна хвилина. У програмі - показ документального фільму цьогорічного учасника фестивалю Sundance, роботи титулованих творців старого та нового світу, а також українські фільми, повідомляють організатори на сайті. А ще «Сталевий Арні» заспіває усім відомий хіт разом зі своїми колегами по цеху, японський режисер Кого Нада представить фільм про Терренса Маліка, та ще безліч авторських рефлексій на події які відбувалися з нами останній рік».

Стартує кінофорум екстремально коротких фільмів у Києві 10 жовтня і триватиме там 2 дні.

Як зазначають організатори, фільми не варто плутати з кліпами чи роликами, адже це повноцінні фільми, які за хвилину розповідають цілу історію.

Перелік фільмів можна знати тут.

У Львові фестиваль стартує з 30 жовтня і проходитиме у кінопалаці «Коперник» на вул. Коперника, 9.

100 films in 100 minutes 2014 promo from KISFF on Vimeo.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!