Львів’ян запрошують на Ярмарок кар’єри

3569 0
Завтра, 26 жовтня, у приміщенні училища харчових технологій відбудеться Ярмарок кар’єри для фахівців сфери громадського харчування та ресторанного бізнесу. Організатори запрошують львів’ян, що шукають роботу у цій галузі.
Фото: businessnewsdaily.com

Фото: businessnewsdaily.com

Як повідомляє Львівський обласний центр зайнятості, у заході візьмуть участь представники понад 15 фірм і компаній, які пропонують місце роботи для пекарів, кондитерів, кухарів, офіціантів, барменів, продавців, касирів торговельного залу та ін.

Читайте також: Якими є показники ринку праці Львова: зарплата, актуальні вакансії, роботодавці

Відвідувачі Ярмарку зможуть:

  • Отримати консультації щодо методів пошуку роботи та допомогу в написанні резюме;
  • Пройти співбесіду з представниками компаній;
  • Ознайомитися з послугами Львівського училища харчових технологій, інших навчальних закладів та змістом роботи служби зайнятості.

 

Також у межах події відбудеться круглий стіл на тему «Проблеми працевлаштування молоді: реалії, перспективи», під час якого освітяни, працедавці, а також представники профспілок і служби зайнятості обговорять основні перешкоди, що виникають на шляху до продуктивної зайнятості осіб віком до 35 років, напрацюють рекомендації та пропозиції.

Ярмарок кар’єри розпочнеться о 12:00 за адресою: вул. Данила Галицького, 8. Вхід – вільний для усіх охочих.

Читайте також: Львівській молоді запропонують якісну профтехосвіту

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!