Політична реклама

Львів'янам-пільговикам подають перелік документів, необхідних для отримання пільг

1601 0
Львів'янам, які мають право на пільги з оплати житлово-комунальних послуг, повідомляють, що пільги виплачують з урахуванням членів сім’ї пільговика, незалежно від того, хто є наймачем і яка форма власності житлового фонду .

Управління соціального захисту Львівської міської ради інформує, що при наданні пільг та здійсненні видатків з бюджету щодо їх виплати до членів сім'ї пільговика належать:

·         дружина (чоловік),

·         їхні неповнолітні діти (до 18 років);

·         неодружені повнолітні діти, визнані інвалідами з дитинства I та II групи або інвалідами I групи;

·         особа, яка проживає разом з інвалідом війни I групи та доглядає за ним, за умови що інвалід війни не перебуває у шлюбі;

·         непрацездатні батьки;

·         особа, яка знаходиться під опікою або піклуванням громадянина, який має право на пільги, та проживає разом з ним.

Районні відділи управління соціального захисту здійснюють облік пільгових категорій населення в Єдиному державному автоматизованому реєстрі пільговиків (ЄДАРП). Для включення до Реєстру інформації про пільговика необхідно подати такі документи:

·         довідку про склад сім'ї;

·         копії документів, що підтверджують право пільговика та членів його сім'ї на пільги (з пред'явленням оригіналів цих документів);

·         копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків та інших обов'язкових платежів;

·         пред'явити паспорт та надати інформацію про характеристику житла та послуги, щодо отримання яких є пільги (за умови реального користування ними).

Детальнішу інформацію можна отримати звернувшись до районного відділу соціального захисту за телефонами:

Галицький:             тел.:  235-80-83     (вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:       тел.:  235-71-62     (вул. Театральна, 10)

Залізничний:         тел.:  295-82-28     (вул. Виговського, 34)

Франківський:       тел.:  237-50-81     (вул. Ген. Чупринки, 85)

Шевченківський:  тел.:  252-28-40     (вул. Липинського, 11)

Сихівський:           тел.:  254-64-80     (просп. Черв. Калини, 66)


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!