Львів‘янка Анастасія Німець здобула «золото» на етапі Кубка світу з кульової стрільби

1299 0
Анастасії Німець – 28 років. Вона спортсменка Львівської школи вищої спортивної майстерності та представниця ФСТ «Динамо».
фото: лова

фото: лова

Команда українських майстринь кульової стрільби у складі Анастасії Німець з Львівщини, Олени Костевич з Чернігівщини та Оксани Ковальчук з Рівненщини здобули золото Кубка світу. Змагання відбулись зі стрільби з малокаліберного пістолета на дистанції 25 метрів. У фіналі українки обійшли представницю Таїланду.  

Як повідомили в управління молоді і спорту Львівської ОВА, Анастасії Німець – 28 років. Вона спортсменка Львівської школи вищої спортивної майстерності та представниця ФСТ «Динамо». 

Читайте також: Львів'янин встановив світовий рекорд з кульової стрільби

Сьогодні вона виборола ще одну медаль «бронзу». Для дівчини це вже третя медаль на цих змаганнях. Окрім неї, третє місце отримав також Максим Городинець з Полтавщини. А у змаганнях змішаних команд у стрільбі зі швидкострільного малокаліберного пістолета, дистанція 25 метрів, наші Юлія та Павло Коростильові вибороли «срібло». Також раніше виборов бронзову винагороду з колегами по команді наш Олександр Галкін. Загалом у цьому етапі Кубку світу зі стрільби кульової та стендової беруть участь 703 спортсмени з 65 країн. Змагання завершаться 6 червня.

Додамо, що кульова стрільба є одним з пріоритетних видів спорту на Львівщині. Її розвитком займаються дві основні спортивні бази області. На Олімпійських іграх у Токіо львів‘янин Павло Коростильов був за крок до медалі, а Олександр Петрів у 2008 році став олімпійським чемпіоном в Пекіні.

Нагадаємо, 20 квітня в Херсонській області на полі бою з російськими окупантами загинув 36-річний Іван Бідняк – майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби, вихованець відділення кульової стрільби Львівського державного училища фізичної культури (нині – Львівський фаховий коледж спорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!