Львів’янка Христина Погранична стала віцечемпіонкою України з художньої гімнастики

3317 0
В індивідуальній програмі за програмою майстрів спорту змагалось понад 100 гімнасток.
фото марії музиченко

фото марії музиченко

У Білій Церкві завершився чемпіонат України з художньої гімнастики, на якому виступила і збірна команда Львівщини. В індивідуальній програмі за програмою майстрів спорту, де змагалось понад 100 гімнасток, віцечемпіонкою стала 18-річна львів’янка Христина Погранична.

Як повідомляє управління молоді і спорту Львівської ОДА, у першу десятку увійшла також Анастасія Пташник, яка зайняла 6 місце.

Читайте також: Львівський спортсмен став бронзовим призером чемпіонату світу з боротьби

У групових вправах команда майстрів спорту Львівської області у складі Анастасії Пташник, Анастасії Михайленко, Марти Федишин, Катерини Степаненко, Софії Фуглевич та Ірини Борисенко посіла 5 місце, а у фіналі з 5 м'ячами стала срібними призерами.

За програмою кандидатів в майстри спорту в індивідуальній програмі серед 85 гімнасток срібло також виборола львів’янка Сніжана Ощіпко. Загалом за програмою кандидатів у майстри спорту в групових вправах команда Львівської області посіла 8 місце, а у фінальних змаганнях стала сьомою.

Нагадаємо, що Христина Погранична є чемпіонкою України серед юніорів із художньої гімнастики 2017-2017 року. У жовтні 2018 року виборола срібну медаль із художньої гімнастики на ІІІ-х літніх Юнацьких Олімпійських іграх у Буенос-Айресі, а торік дебютувала у дорослій збірній. На дебютному чемпіонаті світу посіла 12-те місце, що дозволило здобути разом із Владою Нікольченко дві олімпійські ліцензії на Олімпійські ігри в Токіо. Минулоріч в чеському місті Брно львівська спортсменка здобула дві срібні медалі етапу Гран-прі з художньої гімнастики.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!