Львів'янка Каріна Айрапетян стала чемпіонкою світу з пара-карате

5438 0
В Австрії завершились змагання за титул чемпіона світу з пара-карате. Перемогу здобула львів’янка Каріна Айрапетян.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

За 9 місяців тренувань Каріна Айрапетян стала членом Збірної України з пара-карате і цього року представляла нашу країну на чемпіонаті світу. Про це інформують у прес-службі міськради.

Додамо, Айрапетян Каріна Гагиківна – народилася 22.05.1992 року. Проживає у смт Брюховичі. У 2015 році відвідавши майстер-класи, які були організовані керівництвом СК «Арей», захопилась цим видом спорту і стала єдиною з учасниць, яка за запрошення президента СК «Арей» почала відвідувати тренування з карате.

З доїздом до спортивного клубу Каріні допомагали батьки спортсменів, а також сам тренер Тетяна Ушакова. За 9 місяців тренувань Каріна показала всю свою цілеспрямованість та наполегливість. А також фактично встановила рекорд, оскільки за такий малий період втілила свою мрію – стала Чемпіоном світу з пара-карате, перед тим ставши членом Збірної України з пара-карате. Адже до цього часу дівчина взагалі не займалась спортом та не брала участь у змаганнях, лише демонструвала свої вміння на показових виступах під час заходів.

Чемпіонат світу з карате відбувався наприкінці жовтня в м. Лінц (Австрія).

Читайте також: Львівські волейболісти вибороли Суперкубок України

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!