Львів’янка Любомира Мандзій виконуватиме обов’язки міністра освіти

4323 0
Раніше вона була директоркою департаменту освіти і науки ЛОДА.
Фото: Любомира Мандзій

Фото: Любомира Мандзій

Уряд призначив львів’янку Любомиру Мандзій т. в. о. міністра освіти. Відповідне рішення Кабмін ухвалив сьогодні, 25 березня.

Читайте також: Easy English на карантин. Підбірка безкоштовних ресурсів, щоб вивчити англійську мову

«У зв’язку з пандемією коронавірусу та всеукраїнським карантином перед Міністерством стоїть безліч нагальних викликів та проблем. І найважливіше – ми не маємо часу на повільні рішення: нам потрібно реагувати тут і зараз, вирішити питання закінчення навчального року, проведення вступної кампанії та багато іншого. І, не сумнівайтеся, ми ухвалимо всі необхідні рішення. Окремо хочу наголосити: реформа освіти триватиме й надалі. Бо тяглість і безперервність правильних змін – це те, що ніяк не можна ставити під сумнів», – написала вона на своїй сторінці у Фейсбук.

Додамо, що Любомира Мандзій працювала директоркою департаменту освіти у науки ЛОДА, а торік перейшла в уряд Олексія Гончарука, де працювала заступницею міністерки освіти Ганни Новосад і тимчасового міністра Юрія Полюховича.

Читайте також: Три тижні карантину з користю. Підбірка безкоштовних освітніх платформ

Нагадаємо, що департамент освіти ЛОДА Любомира Мандзій очолила у 2016 році. До цього вона була доценткою кафедри політології ЛНУ імені Івана Франка.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!