Львів’янка Марія Городня стала чемпіонкою України з плавання

1766 0
Участь у чемпіонаті України з плавання серед молоді взяло 12 спортсменів з Львівщини.
Фото: Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА

Фото: Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА

Чемпіонкою України серед молоді у плаванні на 800 метрів вільним стилем стала 15-річна Марія Городня. Віце-чемпіоном серед юнаків у комплексному плаванні на 200 м став Георгій Лукашев, повідомило Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Читайте також: Львівські спортсмени вибороли золото на національному турнірі зі стендової стрільби. Фото

Обидвох спортсменів тренують Андрій Шиманський та Андрій Копетчак.

Загалом участь у чемпіонаті України з плавання серед молоді взяло 12 спортсменів з Львівщини. Молодіжний чемпіонат України триватме до завтра, 15 листопада.

Читайте також: Якою буде перша секція фігурного катання у Львові

За словами керівника Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Романа Хім’яка, уже кілька років поспіль львівські плавці демонструють щоразу кращі результати на чемпіонатах та кубках України.

«Сьогодні маємо басейн в Буську, наступного року запрацюють басейни у Давидові і Бродах, тож маємо надію, що скоро збірна Львівщини буде з поміж лідерів національних змагань», – каже Роман Хім’як.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!