Львів'янка Олена Старікова стала чемпіонкою Європи з велотреку

1400 0
Чемпіонський титул Олена виборола у гонці кейрін.
Фото: Олена Старікова, Фейсбук

Фото: Олена Старікова, Фейсбук

На Чемпіонаті Європи, що триває у болгарському місті Пловдів, Олена Старікова виборола третю медаль – цього разу золоту. Про це повідомляє управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Читайте також: Львів'янка Олена Старікова здобула бронзу Кубку світу з велотреку

Чемпіонський титул Олена виборола у гонці кейрін. Це вправа у велотрекових гонках з поступовим прискоренням. Велосипедисти у кейріні стартують одночасно. Попереду велогонщиків слідує мотоцикл, який вони обганяти не можуть. Мотоцикліст стартує зі швидкістю 25 км/год і поступово збільшує її до 50 км/год. За 2,5 кола до фінішу мотоцикліст залишає трек. Переможцем стає той, хто найшвидше перетне фініш.

На чемпіонаті Європи Олена вже виборола дві бронзові медалі – в індивідуальному та у командному спринті.

Читайте також: Двоє львівських спортсменок стали бронзовими призерками Чемніонату Європи з велоспорту

24-річну Олену Старікову тренує Євген Болібрух. Спортсменка навчається у Львівській школі вищої спортивної майстерності та представляє Збройні сили України, зокрема Навчально-спортивну базу літніх видів спорту.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!