Львів’янка Олена Старікова виборола другу медаль на чемпіонаті Європи у Мюнхені

957 0
Першою дистанцію здолала німкеня Лея Фрідріх.
Олена Старікова / Фото: з відкритих джерел

Олена Старікова / Фото: з відкритих джерел

26-річна Олена Старікова учора, 16 серпня, виборола бронзу чемпіонату Європи з велосипедного спорту, що триває у Мюнхені. Львів’янка фінішувала третьою у гонці кейрін. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Львівської ОВА.

Першою дистанцію здолала німкеня Лея Фрідріх, другою фінішувала представниця Польщі Урсула Лось. 

Читайте також: Львів'янин виборов бронзу на чемпіонаті світу з веслування  

Додамо, що це вже друга медаль Олени на змаганнях. Раніше вона стала віцечемпіонкою у гонці гіт. Випередила українку лише німкеня Емма Хінце. 

Для довідки

Олена Старікова – спортсменка Львівської школи вищої спортивної майстерності та Навчально-спортивної бази літніх видів спорту. Торік велосипедистка виборола срібло Олімпійських Ігор у Токіо, а в жовтні 2021 року Старікова виграла срібло чемпіонату Європи у дисципліні кейрін (різновид велотрекових гонок, де фінальному спринту передують кілька кіл із встановленою швидкістю). 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!