Львів’янка Олена Старікова здобула перемогу у фіналі Ліги чемпіонів у Лондоні

986 0
Спортсменка випередила 5 суперниць.
Фото: НОК України у Львівській області

Фото: НОК України у Львівській області

Львівська велогонщиця Олена Старікова виграла фінальний етап Ліги чемпіонів у Лондоні з велотреку на треку. У фіналі вона випередила 5 суперниць, повідомляють в НОК України у Львівській області. 

Серед спортсменок, яких випередила Старікова, чемпіонка Токіо-2020 у спринті, канадійка Келсі Мітчелл, та колумбійка Марта Байону. Вони стали другою і третьою відповідно.

Читайте також: Двоє львівських плавців здобули золото і срібло на Чемпіонаті України

Нагадаємо, львівський 17-річний спортсмен Георгій Лукашев здобув друге «золото» на Чемпіонаті України з плавання, який проходить у Дніпрі. 

Георгій став чемпіоном України на дистанції 400 метрів комплексним плаванням, вирвавши перемогу на останньому 50-метровому відрізку у плавця з Харківщини.

Перед останніми 50 метрами Георгій поступався опоненту 0.56 секунди, а перед останньою стометрівкою взагалі 1.82 секунди. Але потужний фінішний спурт приніс перемогу львів’янину. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!