Надія Савченко написала львів'янці лист-відповідь

2263 0
Українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко відповіла львів'янці, яка разом із дочкою написала ув'язненій листа у московське СІЗО "Матросская тишина" і вклала у нього малюнок.

Про це повідомляє Укрінформ. «Я все витримаю, тому що, отримуючи такі листи, не можна здатись», – написала Надія. Ув'язнена зазначає, що вісточки з Батьківщини додають їй сили і допомагають триматися. Усіх, хто також надумає їй написати, просить робити це російською мовою і писати на наступну адресу: Росія, Москва, СІЗО №1, вул. Матросская тишина, 78.

Читайте також: Львів’яни написали Савченко листи із проханнями не голодувати

Львів'янка Наталія Кузьма розповіла, що свої емоції у листі вони з донькою висловили намальованими квітами та іншими українськими символами, адже листи рідною мовою до бранки не доходять: тюремне начальство одразу їх вилучає. Так само і відповідь льотчиця написала російською, інакше вона не вийшла б поза мури в'язниці. Нагадаємо, Басманний суд Москви продовжив термін арешту Савченко до 13 травня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!