Львівська водійка трамвая виборола срібло на міжнародному чемпіонаті. Фото

16357 0
Участь у чемпіонаті взяли 25 команд із 17 країн світу.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Львів’янка Ірина Козак та киянка Галина Загорна розділили срібло у номінації «найкращий водій» на Міжнародному чемпіонаті ТRAM-EM 2022 у Лейпцигу. У загальному заліку команда ЛКП «Львівелектротранс» стала п’ятою, а перемогу здобула команда з Ганноверу. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: Львівська фехтувальниця виборола срібло на чемпіонаті світу

На Міжнародному трамвайному чемпіонаті львів’яни змагалися вперше.

«Попри шалену напругу та неймовірну конкуренцію, нашим водіям вдалося прорватися із другої десятки до першої. І в кінцевому результаті посісти почесне п‘яте місце», – зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Водії змагалися у 5 дисциплінах: точне відкривання дверей на платформі, входження трамвая у криві (не зачіпаючи перешкоду), екстрене гальмування на швидкості, розрахунок гальмівного шляху без додаткових приладів, трамвайний більярд та боулінг.

Читайте також: Львів отримав ще один новий п’ятисекційний трамвай «Електрон»

Чемпіонат пройшов під знаком підтримки України. Також організатори та учасники чемпіонату «задонатили» по 10 тисяч євро для львівських та київських колег.

«Усе до дрібниць  від пізнавальних вказівників із назвами команд до синього і жовтого трамваїв, які слугували основними на змаганні,  було в кольорах українського прапора. Найпотужнішою та найприємнішою підтримкою для нашої команди стали колеги з Кракова, які прибули на змагання зі своїм та нашим стягами», – розповіли у ЛКП «Львівелектротранс».

Додамо, що участь у чемпіонаті взяли 25 команд з 17 країн світу.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!