Львів'янка стала міс Всесвіт з бодібілдингу. Фото

5556 0
Загалом на конкурсі українці отримали 8 золотих медалей.
Фото: wz.lviv.ua

Фото: wz.lviv.ua

В Угорщині пройшли змагання серед бодібілдерів Mr.&Ms. Universe WABBA 2017. В змаганнях взяли участь 300 учасників із 30 країн світу. 

В результаті Україна отримала перше загальнокомандне місце та 8 золотих медалей. Про це повідомив президент Української федерації бодібілдерів Святослав Шеремета для wz.lviv.ua.

Читайте також: Обдаровані школярі Львова отримали грошові премії. Список

19-річна львів’янка Мар'яна Лопушанська здобула перше місце у категорії Miss Model та отримала титул "Міс Всесвіт". Дівчина займається бодібілдингом більше року, а до цього сім років займалася карате.

Також вона навчається у Львівському державному університеті фізичної культури та спорту на реабілітолога. За її словами, напередодні змагань доводилося тренуватися щодня по три години та дотримуватися жорсткої білкової дієти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!