Львів'янка продає подарунок від президента задля внеску на АТО

3027 1
Львів'янка Олена Крушинська, автор книги «Сорок чотири дерев'яні храми Львівщини» продає подарунковий годинник з національною символікою, який вона отримала декілька років тому за перемогу в конкурсі на грант для обдарованої молоді від президента України за свій проект "Дерев'яні храми України". Виручені кошти вона має намір передати військовим в зоні АТО.
Фото О.Крушинської

Фото О.Крушинської

Фото О.Крушинської

Фото О.Крушинської

Фото О.Крушинської

Фото О.Крушинської

Як зазначає Олена Крушинська: "Годинник належить до лімітованої серії, виробленої українською фірмою Клейнод. Вона робить "оформлення", а механізм - швейцарський... Корпус вкритий золотом, ремінець - натуральна шкіра".

Ціна, за яку Олена Крушинська хоче продати свій особливий подарунок, 1500 гривень.

"500 грн відправлю на "Крила Фенікса", куди зазвичай посилаю кошти, а 1000 грн - в територіальний батальйон "Київська Русь", де служить колишній колега-хімік", - розповіла Олена Крушинська. 

Олена Крушинська й надалі продовжує свій авторський проект "Дерев'яні храми України". Також вона створила сайт-фотогалерею неофіційного Львова - Львівські ремінісценції. За фахом - хімік-науковець. 

Нагадаємо, tvoemisto.tv публікувало Топ-5 дерев’яних храмів Львівщини під гонтом.

 

 


Читайте також:
27 Жовтня, 2014 23:58
Надія годинник виставлено на благодійному аукціоні для допомоги армії "Свій за свого" [***]s://[***].facebook.com/svij.za.svogo/posts/552491581553691
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!