Львів'янка зламала ногу на нерозчищеній дорозі. Каже, що подаватиме до суду

4146 0
Вона послизнулася на дорозі поблизу свого будинку. Внаслідок падіння жінка отримала перелом ноги.
Фото із вулиці, де травмувалася жінка

Фото із вулиці, де травмувалася жінка

Львів’янка Галина Калина вчора, 15 лютого, послизнулась на льоду на проїжджій частині вулиці поблизу свого будинку на вулиці Грекова, упала і зламала ногу. До цього вона декілька разів скаржилась на нерозчищені дорогу і тротуар на «гарячу лінію міста». Жінка планує скаржитися у правоохоронні органи.

Читайте також: У центрі Львова дівчину травмувала бурулька. Потерпіла – у лікарні

Галина Калина зараз лежить удома, у неї перелом ноги у двох місцях. Учора ввечері жінка упала, послизнувшись на дорозі поблизу свого будинку. До цього вона декілька разів скаржилась на роботу комунальників на «гарячу лінію міста», а також у Шевченківську райадміністрацію. Там їй повідомили, що прибирати дорогу, тротуар на вулиці Грекова,8 мало б ПП «Лев».

«Я прибирала від снігу подвір’я свого будинку, але не проїжджу частину, тротуар. Через дорогу пройти не можливо, на тротуарі також небезпечно, бо бурульки. Учора ввечері я йшла додому, переходила дорогу навпроти своєї брами – Грекова, 8. Ще не дійшла до тротуару, підсковзнулась і упала. Машина проїхала у тридцяти сантиметрах від мене. Я впала на проїжджій частині через те, що під снігом був лід», – розповідає Галина Калина.

Жінка одразу викликала поліцію і швидку допомогу. За її словами, «швидка» також буксувала на вулиці. У лікарні медики діагностували перелом гомілкової кістки.

Вона розповідає, що не знає, якими були перші витрати на лікування, за усе платили діти. Утім, запевняє, що вимагатиме справедливості, і як тільки трохи оговтається, писатиме заяву у поліцію і подаватиме до суду.

Читайте також: На варті у будь-яку пору за 4 тисячі гривень. Як львівська прибиральниця бореться зі снігом

Нагадаємо, у Львівській міській раді кажуть, що щодень до прибирання міста залучено півтори сотні техніки. Вона працює, переважно, на магістралях. А також місто прибирає понад 1600 двірників, вони відгортають сніг на тротуарах, розчищають дороги, прибирають сніг із зупинок громадського транспорту.

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий у своєму блозі розповів, що міська рада відповідає за розчищення магістралей районного і міського значення. Житлові вулиці розчистити мають управляючі компанії, ОСББ, які чистять прибудинкову територію. 

Також Тvoemisto.tv записувало історію львівської прибиральниці Марії Вус, яка прибирає біля будинку на вулиці Володимира Великого,3. Вона розповіла, що працює щодня – і в суботу, і в неділю. Зарплатня за таку роботу становить 4 100 грн. Мешканці вулиці дякують їй, що тут завжди, у будь-яку пору року, чисто, а сніг відгорнений, і навіть просили виписати їій премію. 

Фото Фейсбук Галини Калини



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!