Львів'янка Соломія Кривенко стала переможницею конкурсу «Коронація слова»

5089 0
Ще троє львів'ян отримали спеціальні відзнаки.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

6 червня у Києві нагородили переможців літературного конкурсу «Коронація слова». Серед них є і львів'яни, повідомляє Читомо.

Так, викладачка кафедри медіакомунікацій УКУ Соломія Кривенко отримала другу премію в номінації «Кіносценарії» за роботу «Коли приходить вечір».

Читайте також: Львівська письменниця Галина Шиян отримала літературну премію Євросоюзу

Ще троє львів'ян отримали спеціальні відзнаки. Так, Петро Лущик отримав диплом за роман «Мій друг Франц Йосиф». Андрій Аркан отримав спеціальну відзнаку Володимира Івасюка за п'єсу «У полоні печалі». А Дарина Попіль отримала спеціальну відзнаку «Вибір композитора» за пісенну лірику «О прилинь, о прийди, о прибудь!».

Читайте також: Львівські архітектори привезли 12 нагород із Українського конкурсу урбаністики

«Коронація слова» – міжнародний літературний конкурс романів, п’єс, кіносценаріїв, пісенної лірики та творів для дітей. Проект заснований Тетяною та Юрієм Логушами.

Метою конкурсу є підтримка новітньої української культури, пошук нових імен, видання найкращих романів, стимулювання й підтримка сучасного літературного процесу кіно й театру.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!