Львів'янка стала бронзовою призеркою чемпіонату світу

1076 0
Манола Скобельська здобула третє місце з вільної боротьби.
Манола Скобельська

Манола Скобельська

Львів'янка Манола Скобельська стала бронзовою призеркою чемпіонату світу, який триває у іспанському місті Понтеведра. Там дівчина виступала серед спортсменів до 23-х років у ваговій категорії до 66 кг.

Джерело: Управління спорту Львова

Манола є вихованкою СДЮШОР «Спартаківець» та студенткою 3-ого курсу Львівського фахового коледжу спорту. У першій сутичці в чвертьфіналі дівчина поступилася японці Нарухі Матсююкі (1:3), однак завдяки тому, що японка вийшла у фінал змагань, Манола отримала можливість поборотися за бронзову медаль.

Читайте також: Двоє львів’ян стали чемпіонами Європи з керлінгу

У першому поєдинку львів'янці вдалося перемогти полячку Зюзану Волчинську, а в сутичці за бронзу Манола перемогла угорку Ноемі Шабадос із рахунком 6:2. На чемпіонаті в категорії до 55 кг також змагалася титулована Олександра Хоменець, проте через травму спортсменка знялася зі змагань.

Нагадаємо, що 19 жовтня львів'янин Павло Костильов виборов золоту медаль на чемпіонаті світу з кулькової стрільби. Це його друга медаль на чемпіонаті світу у Єгипті. Раніше він здобув бронзу у стрільбі з пневматичного пістолета та отримав ліцензію на Олімпійські Ігри у Парижі.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!