Львів’янка стала найкращою спортсменкою травня

1842 0
У місті Нотінгем, що у Великобританії, завершився чемпіонат Європи зі стрільби з лука серед дорослих спортсменів. За найвищі нагороди чемпіонату позмагались 295 кращих лучників із 44 країн старого світу. А титул чемпіонки Європи здобула львів'янка Вероніка Марченко. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

За словами Оксани Вацеби, спочатку львів'янка у завершальний день змагань у складі жіночої збірної України разом із Лідіїєю Січеніковою із Чернівецької області та Анастасією Паловою із Херсонщини здобула у фіналі чемпіонату Європи в командних змаганнях серед жінок переконливу перемогу з рахунком 6:0 над збірною Грузії.

Відзначилась Вікторія Марченко і у фіналі особистих змаганнях серед жінок. Львів’янка у боротьбі з лідером класифікації представницею збірної Росії Туяною Дашидоржиєвою здобула переконливу перемогу, а також титул чемпіонки Європи зі стрільби з лука серед жінок.

Відтак традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками травня 2016 року саме львів’янку Вероніку Марченко. Визнали її і найкращою спортсменкою місяця в Україні.

Урочисте відзначення найкращої спортсменки Львівщини за підсумками спортивного травня 2016 року відбудеться незабаром.

Довідка:

Вероніка Марченко – чемпіонка Європи зі стрільби з лука серед жінок, член збірної команди України, чемпіонка та багаторазова призерка чемпіонатів світу і Європи, переможниця міжнародних змагань Гран-Прі, багаторазова чемпіонка України.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!