Львів’янка стала найсильнішою боксеркою України

2052 0
За титул найсильнішої боксерки України змагалися понад 180 спортсменок. Перемогу здобула львів’янка Вікторія Вірт. Про це інформує прес-служба ЛОДА.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

У Чернівцях завершився чемпіонат України з боксу серед жінок, молоді та юніорок, участь у якому взяли 23 збірні команди областей та Києва. Основна спортивна напруга тривала у категорії серед дорослих учасників. Адже тут здійснювався відбір на чемпіонат світу, під час якого лідери жіночого боксу виборюватимуть ліцензії на Олімпійські ігри у Ріо де Женейро-2016.

Читайте також: Весляр зі Львова виборов «золото» на чемпіонаті Європи

Цьогорічна випускниця Львівського училища фізичної культури, студентка ІІІ курсу факультету фізичного виховання Львівського державного університету фізичної культури, вихованка Бориславської школи боксу Вікторія Вірт посіла І місце у ваговій категорії до 54 кілограм серед жінок.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!