Львів’янка стала заступницею міністра інфраструктури України

3641 1
Вона є керівницею CoST в Україні.
фото: adm-pl.gov.ua

фото: adm-pl.gov.ua

Львів’янка Наталія Форсюк стала заступницею міністра інфраструктури України Владислава Криклія. Про це повідомляють на сайті Центру транспортних стратегій.

За освітою - юристка. Вона є керівницею CoST в Україні. CoST - це ініціатива, яка забезпечує прозорість у використанні публічних коштів при будівництві об'єктів інфраструктури. Раніше Форсюк більше 10 років працювала керівницею виробничого підприємства зі 100% іноземними інвестиціями (Королівство Данія) в деревообробної сфері. Також вона працювала юристкою на Львівському заводі автонавантажувачів.

Читайте також: Кабмін призначив Юрія Холода заступником голови ЛОДА

У міністерстві вона буде відповідати за дорожнє господарство. А її колега Олександра Клітіна, яку кабмін теж призначив на посаду заступниці міністра інфраструктури, займатиметься питаннями європейської інтеграції.



Читайте також:
19 Вересня, 2019 18:32
Мешканець А що у Львові є завод автонавантажувачів??
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!