Львів’янка терміново потребує донорської крові ІІІ "мінус"

2394 1
27-річна львів’янка Оксана Кітчак, яка перебуває на п’ятому місяці вагітності, терміново потребує донорської крові рідкісної групи ІІІ "мінус".
фото: visnyk.lutsk.ua, dyvys.info, www.credo-ua.org

фото: visnyk.lutsk.ua, dyvys.info, www.credo-ua.org

Як розповіла Tvoemisto.tv сестра Оксани Олена, зараз вона перебуває у Львівській обласній клінічній лікарні. Жінка перебуває на п’ятому місяці вагітності. Однак через резус-конфлікт у неї розвинувся мієлодиспластичний синдром (порушення діяльності кісткового мозку, при якому не виділяються або виділяються у недостатній кількості тромбоцити) та тяжка форма анемії.

За словами Олени, дитина здорова, однак лікарі говорять про можливість переривання вагітності через імовірну загрозу життю її сестри.  Для того, аби назбирати один пакетик тромбоцитів, так потрібних зараз Оксані Кітчак, необхідно, як мінімум, 10 людей.

Лікарі розглядають також й інші можливості допомоги жінці. Для того, аби допомогти, можна сконтактуватися із сестрою хворої за номером 067 266 62 76 (Олена) або звертатися безпосередньо у Львівський обласний центр служби крові. При цьому потрібно обов’язково зазначити, що кров призначається для Оксана Кітчак.

Підготувала Олена Марченко


Читайте також:
10 Червня, 2016 17:54
Галина Терміново потрібна група крові 3- , родич попав у важке ДТП. Хто може, допоможіть будь-ласка. Мій номер 067 927 39 18. Дякую
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!