Львів’янка виборола 5 золотих медалей з паверліфтингу

1908 0
Львів’янка Уляна Ціздин виборола 5 медалей найвищого ґатунку на континентальній та світовій першостях серед спортсменів з вадами зору. У боротьбі за нагороди нашій спортсменці протистояли паверліфтери зі семи країн.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Уляна займається цим спортом 5 років. «Спершу найстрашнішим для мене було присідання зі штангою. Коли я до неї підходила, в мене руки й ноги тряслися. Напевно, досі для мене це найтяжча вправа. Я її найбільше боюся», – поділилася враженнями дівчина, пише ZAXID.NET.

Перший тренер спортсменки Ростислав Попко захоплюється працелюбністю та сильним характером своєї підопічної. Він розповів: «Є спортсмени технічні, які володіють хорошою технікою виконання вправ, але не мають характеру. Вони, як правило, далеко не заходять. Уляна, можливо, трішки відстає в технічній стороні, тобто не всі вправи робить так ідеально, як хотілось би. Але завдяки своєму характеру, завдяки силі волі вона вміє досягатися результату».

Львів’янка сподівається, що невдовзі паверліфтинг стане паралімпійським видом спорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!