Львів’янка виборола шість золотих медалей на чемпіонаті України з гирьового спорту

956 0
Спортсменка стала першою у сумі двоборства, у поштовху гир за довгим циклом і у ривку гирі як серед дорослих, так і серед юніорок.
фото: лода

фото: лода

У Києві у Палаці спорту відбувся чемпіонат України з гирьового спорту. 15 медалей у різних дисциплінах вдалось вибороти збірній команді Львівщини. Уже вкотре рекордну кількість золотих медалей для Львівщини приносить Анжеліка Намєснік.

Як повідомили в управлінні молоді і спорту Львівської ОДА, спортсменка стала першою у сумі двоборства, у поштовху гир за довгим циклом і у ривку гирі як серед дорослих, так і серед юніорок. Віцечемпіонкою серед юніорок стала Оксана Чудійович. На змаганнях вона вперше норматив майстра спорту України. Чемпіоном серед юніорів у сумі двоборства став Микола Шалан.

У поштовху гир за довгим циклом серед юніорів золото виборов Данило Вишинський. Він також став бронзовим призером серед дорослих. Серед аматорів чемпіонкою у поштовху гир за довгим циклом стала Марія Тимченко, а у ривку з довільною зміною рук – срібною призеркою. Також серед аматорів у ривку з довільною зміною рук срібло виборов представник Східницької громади Андрій Багрій.

Золоті медалі серед ветеранів вибороли Ігор Романів та Володимир Андрейчук.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!