Львів'янка виборола три медалі на Кубку світу з фехтування на колісних кріслах

632 0
У змаганнях взяли участь представники 26 країн світу.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

Львівська парафпехтувальниця Наталія Морквич виборола три медалі на Кубку світу, що проходив у Італії. Участь у змаганнях взяли представники 26 країн світу.

Джерело: пресслужба ЛОВА

За підсумками останнього змагального дня у командних дисциплінах представники Львівщини вибороли одразу кілька медалей. У чоловічій командній шпазі Антон Дацко виборов срібло. У жіночій шабельній команді бронзу виборола Наталія Морквич. У командній рапірі open – Андрій Демчук та Наталія Морквич вибороли срібло.  

Читайте також: Львів’янка здобула «бронзу» на міжнародному турнірі з карате

Зазначимо, що спортсменка є володаркою понад сотні нагород з українських та міжнародних змагань, багаторазовою призеркою Кубку світу з фехтування на візках, чемпіонкою та призеркою Європи і Світу.

Нагадаємо, що паралімпієць зі Львівщини Павло Баль здобув три медалі на Кубку Азії. Серед них – дві золоті.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!