Львів’янка за дві доби пробігла 236 км і стала чемпіонкою України

3321 0
64-річна жінка здобула перемогу у змаганнях жінок з 48-годинного бігу.
Фото: НОК України у Львівській області

Фото: НОК України у Львівській області

На чемпіонаті України з бігу у Вінниці, який проходив 16-18 липня, у категорії з 48-годинного бігу перемогу здобула 64-річна Ольга Стадник зі Львова. За 48 годин вона пробігла близько 236 кілометрів. Про це повідомили в НОК України у Львівській області.

«Найближчу конкурентку, на 17 років молодшу Світлану Самаріну з Києва, львівська легкоатлетка випередила майже на 25 км!», – зазначили в НОК України у Львівській області. 

Читайте також: У Львові відбудеться забіг у пам'ять про загиблих Героїв

Серед інших львів’ян шосте місце отримала Лариса Лабарткава у 24-годинному бігу, вона подолала 98 км. Сьоме місце зайняв Михайло Брунець, який пробіг 109 км за 12 годин. 

У змаганнях чоловіків з 48 годинного бігу найкращий серед львів'ян Сергій Білий став сьомим (232,756 км), а тренер клубу ShypShyna Run Club Валерій Шажко фінішував 14-м (155,413 км).

Минулоріч Ольга Стадник за дві доби пробігла понад 261 км, і також стала чемпіонкою України з ультра-марафону на 48 годин. Вона стала однією з найстарших жінок забігу, які пробігли таку відстань.

Фото НОК України у Львівській області

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!