Політична реклама

Львів'янка запатентувала сірник

2582 0
27 січня 2014 року Український інститут промислової власності зареєстрував патент на промисловий зразок “сірник” авторства львів’янки Анастасії Штукалюк.

Згідно з інформацією в інтерактивній базі “Промислові зразки, зареєстровані в Україні”, мова йде про звичайний побутовий сірник.

Винахідниця Анастасія Штукалюк навчається на архітектора в НУ “Львівська політехніка”. У її резюме на сайтах з працевлаштування вказано, що працювала інтерв’юером та прибиральницею.

Допомогу в оформленні патентів надавала львівська фірма “Формула-Брок”. Вона також надавала аналогічні послуги львівським винахідникам, які протягом 2013 року патентували усе підряд: зубочистки, планшетні комп‘ютери, корки, вішаки, респіратори, запальнички, лампочки, світильники, господарські рукавиці та інше.

Нагадаймо, імпортери при увезенні на територію України товарів, які будуть схожими за зовнішніми ознаками із запатентованими промисловими зразками, повинні мати договір або ліцензії на право ввезення таких товарів, підписані або видані від імені власників патентів.

Джерело: Наші гроші


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!