Львів'янка здобула бронзу на чемпіонаті світу з карате

1185 0
Перший поєдинок на чемпіонаті Анна провела з спортсменкою з Туреччини, у якої виграла з рахунком 4-0.
Фото: Управління молоді та спорту

Фото: Управління молоді та спорту

Львів‘янка Анна Ващишин виборола першу для збірної України медаль на чемпіонаті світу з карате, який днями триває в Туреччині. 22-річна спортсменка здобула бронзу серед кадетів у ваговій категорії до 47 кг. 

Джерело: управління молоді та спорту Львівської ОДА

Перший поєдинок на чемпіонаті Анна провела з спортсменкою з Туреччини, у якої виграла з рахунком 4-0. У наступному поєдинку, з іспанкою, львівська спортсменка перемогла з рахунком 8-1. Далі Анна перемогла спортсменку з Марокко 3-1 та спортсменку з Італії  з рахунком 2-0. Лише у боротьбі за вихід у золотий фінал львів’янка програла полячці 0–1, проте зуміла вибороти перемогу у бронзовому фіналі у представниці Туреччини.

Читайте також: Львів’яни вибороли чотири срібні медалі на чемпіонаті світу

Зазначимо, дівчина опановує карате у спортивному клубі «Юніон». Тренує Анну Денис Копитко. 

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!