Львів’янка здобула «срібло» на чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій в Румунії

1832 0
Це головний міжнародний старт нинішнього сезону для українських легкоатлетів серед дорослих.
Фото: Відділення НОК України у Львівській області

Фото: Відділення НОК України у Львівській області

Львів’янка у складі збірної України Орися Дем’янюк (Мочульська) сьогодні, 20 вересня, здобула срібну медаль у бігу на 1500 м на чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій в Румунії.

Як повідомляє відділення НОК України у Львівській області, 19-20 вересня в румунському Клуж-Напока відбувся головний міжнародний старт нинішнього сезону для українських легкоатлетів серед дорослих – чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (Balkan Senior Championships).

Читайте також: Львів’янка Василина Кириченко стала чемпіонкою України з самбо

Єдина львів’янка у складі збірної України на цих змаганнях Орися Дем’янюк (Мочульська) здобула срібну медаль у бігу на 1500 м. Чемпіонка України 2020 року, вихованка Віталія Тарнакіна та першого тренера Володимира Єретика показала другий час – 4:16.97.

А переможницею у цій дисципліні стала румунка Клаудіа Бобочеа (4:12.95). Туркеня Бурку Субатан фінішувала третьою (4:17.79).

Ще одна українська легкоатлетка Анна Міщенко (4:23.47) з Харкова посіла п’яте місце.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!