Львів’янки представлятимуть Україну на Олімпійських іграх 2016

1612 0
Одразу три львів’янки представлятимуть Україну у складі національної збірної з фехтування на шпагах на Олімпійських іграх 2016. Про це повідомляють у прес-службі міськради.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

У неділю, 14 лютого, у Буенос-Айресі відбулись останні відбіркові командні турніри з жіночої шпаги. На основі їх результатів обирались конкурсанти, котрі поїдуть представляти свої збірні на Олімпійські ігри, що відбудуться цьогоріч у Ріо-де-Женейро.

За українську збірну змагатимуться Анфіса Почкалова, Оксана Пантелєєва та Яна Шимякіна – вихованки ДЮСШ «Галеон» та ДЮСШ «Троянда». Спортсменки зайняли на відбірковому турнірі 4 місце, поступившись  росіянкам( 30:45) та у поєдинку  за третє місце програли у естонок (32:42).

За словами начальника управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимира Шнайдер, це чудово, що українська збірна з фехтування на шпагах завоювала право на участь у Олімпійських іграх 2016 і те, що наші львівські шпажисти, вихованки львівських ДЮСШ представлятимуть Україну на такому високому рівні.

Нагадаємо, у Міністерстві молоді і спорту України затвердили список спортсменів України - кандидатів до участі в Іграх ХХХІ Олімпіади 2016 року у бразильському Ріо-де-Жанейро. Спортсменів розподілили за трьома групами: елітна, провідна та перспективна. Львівщину у цьому списку представляють 63 спортсмени.

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!