Політична реклама

Львів’янки зможуть безкоштовно проконсультуватися у психолога

1644 1
29 та 30 березня у Львові відбудеться третій щорічний фестиваль для жінок «Аніма».

Як зазначають організатори, фестиваль «Аніма» створений для жінок, які задаються питаннями: де черпати ресурс; де знайти підтримку у цей складний час; як залишатися сильною та натхненною; як дати собі раду із стресом та тривогою; як знайти баланс між сім’єю та кар’єрою; взаємозв’язок між здоров'ям та красою, інформує прес-служба Львівської міськради.

На фестивалі будуть одночасно діяти 5 залів з п’ятьма тематичними секторами:
«У ситуації. Пошук ресурсу», «Взаємостосунки», «Розвиток та кар’єра», «Краса та здоров’я», «Про найінтимніше».

Жінки матимуть можливість взяти участь в багатьох дискусіях, відвідати близько 40 майстер-класів від експертів з питань взаємовідносин, краси, здоров’я та відпочинку, відвідати виставку-ярмарок, зануритись в нову незабутню атмосферу, отримати нові враження і несподівані подарунки.

Вперше на фестивалі, впродовж двох днів для всіх учасниць будуть доступні консультації психолога, які здійснюватимуться безкоштовно.

Захід відбуватиметься на площі Адама Міцкевича, 1, з 10:00 до 18:00 год.


Читайте також:
4 Листопада, 2019 13:00
Психолог Наталія Раїник Консультація психолога у Львові
[***]s://nataliarainyk.com/
[***]s://[***].facebook.com/RainykPsyHelp/
[***]s://g.page/PsyHelpRainyk
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!