Львів'янки зможуть обміняти свій одяг на дизайнерські речі он-лайн

7859 1
Українські дизайнери долучились до дрес-кросингу. Тепер будь-яка українська дівчина зможе обміняти он-лайн свою річ на одяг від дизайнера.
Фото: weheartit.com

Фото: weheartit.com

Про це tvoemisto.tv повідомили ініціатори дрес-кросингу.

Автори першого в Україні онлайн-сервісу з обміну одягом Dressboom.com.ua вважають, що аби стильно одягатися, зовсім не обов'язково вкладати в гардероб значні суми одягу. З 15 липня дизайнерські речі можна буде обміняти на свій одяг на сайті Dressboom.com.ua. Для цього треба зареєструватись на ресурсі та виставити на обмін свій одяг, що з якихось причин вам не підійшов. Віддаючи свої речі та запрошуючи на сайт подруг, користувачка отримує бали, які і зможе витратити на нові речі, в тому числі дизайнерські.

До акції долучилися такі українські дизайнери: Анастасія Іванова (Nai Lu-Na), Крістіна Бобкова, Ксенія Шубіна, Людмила Гром, Marani та Marchi. Також буде взуття та аксесуари від Kachorovska Atelier та ювелірні прикраси Helena Sai.

Анастасія Іванова, наприклад, подарує українкам сукні зі своїх колекцій. Засновниця та головний дизайнер MARANI Марта Геєць виставила на обмін 10 речей, виготовлних тільки в одому екземплярі. Засновники бренду Kachorovska Atelier надали для дрес-кросингу 15 пар взуття та 3 сумки, засновниця бренду MARCHI Валерія Марчі – п'ять подіумних речей. Також можна буде отримати набір прикрас з натурального каміння від HELENA SAI (дизайнер надала 7 комплектів) тощо.

«Мені захотілось зробити так, аби дівчата з будь-якого куточка України змогли одягнути ексклюзивні речі українських модельєрів. Впевнена, що після цієї акції багато хто обиратиме український одяг замість розкручених світових брендів», – каже засновниця сервісу Катерина Фуртак.

Коли: з 15 липня.

Де: http://www.dressboom.com.ua/.

Як інформувало tvoemisto.tv, в кінці червня львів'янки обмінювались одягом під час акції з дрес-кросингу.


Читайте також:
31 Березня, 2015 14:59
hrystyk24 Креативні ідеї від дизайнера Ірини Харченко,переглянути моделі можна на сайті
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!