Львів’янок запрошують долучитися до благодійного ярмарку

1896 0
На ринку можна буде придбати одяг, взуття, аксесуари, хатній декор, текстиль, посуд, парфуми, диски, косметику, книги тощо.
Фото: ілюстративне unsplash.com

Фото: ілюстративне unsplash.com

У неділю, 17 листопада, у Lem Station, що на вул. Дмитра Вітовського, 57 у Львові, відбудеться другий дівочий блошиний ринок. Про це повідомляють організатори події на сторінці у Фейсбуку.

Львів’янки зберуться для того, аби продати непотрібні речі та водночас долучитися до благодійництва. 10% вторгованих грошей від учасників ТЛУМу перекажуть на лікування Наталі Торохти, 33-річної львів'янки, мами двох маленьких діток, в якої виявили рідкісну онкологію. Також зробити благодійні внески закликають і учасників.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти 33-річній жінці з рідкісною онкологією

На ринку можна буде придбати одяг, взуття, аксесуари, хатній декор, текстиль, посуд, парфуми, диски, косметику, книги тощо. Вхід для відвідувачів – вільний. Початок о 12:00. 

Додамо, що на минулому блошиному ринку «Тлум & Крам» зібрали 35 тисяч гривень для хлопчика,  у якого вроджена вада центральної нервової системи.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!