Львів'янок запрошують долучитися до велопараду «Міфічна Полтва»

908 0
Захід стартуватиме 4 вересня, о 14:00, біля пам’ятника Івану Франку.
фото: лмр

фото: лмр

У суботу, 4 вересня, центральними вулицями Львова проїде жіночий костюмований велопарад «Міфічна Полтва». Організатори закликають усіх охочих долучитись до костюмованого дійства, яке стартуватиме 4 вересня о 14:00 біля пам’ятника Івану Франку навпроти Львівського національного університету.

«Що відомо про підземне життя львівської річки? Колись повноводна Полтва надихала дослідників на ідею створити тут порт, а бурхлива течія завдавала чимало збитків львівському передмістю. Впродовж 19-20 ст. річку сховали під землю, тож львів‘яни знають про неї хіба що з історичних досліджень», – йдеться на сторінці події у Фейсбуку.

Приєднатись до підземної річкової історії міста пропонує Львівська асоціація велосипедистів. Збір організовують із 13:00. Костюми чи тематичні елементи не є обов’язковими, а доповнити свої образи охочі також зможуть за допомогою аквагриму.

«Із собою мати велосипед, за бажанням тематичний костюм, а також гарний настрій», – додають організатори. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!