Львів’янок запрошують на безкоштовний табір для дівчат-підлітків. Програма

2429 0
«Феміністична майстерня» організовує у Львові освітній табір для дівчат 12-17 років. Програма табору передбачає як розваги, так і тематичні лекції і майстер-класи.
ілюстрація: Феміністична майстерня

ілюстрація: Феміністична майстерня

Дівчат 12-17 років запрошують безкоштовно взяти участь у першому львівському освітньому таборі для дівчат, де розмови на незвичні теми змінюватимуться розвагами та майстер-класами.

Читайте також: Син чи дитина. Чому хлопчик – «бажаніша» дитина, аніж дівчинка

«Вирішили провести табір для дівчат-підлітків, під час якого поговоримо про сексуальну освіту, якої бракує в школах. Батьки часто соромляться обговорювати це зі своїми доньками. Також розкажемо про образ жінки в медіа, як наш інформаційний простір формує ставлення до жінок та впливає на нас самих. Розмовлятимемо й про те, як можна подолати різні негативні явища. Окрім того, будемо розважатися. Адже літом важливо не лише отримувати знання, а й гарно проводити час», – розповіла у коментарі Tvoemisto.tv активістка «Феміністичної майстерні» Софія Сас.

Читайте також: Феміністки Львова: хто вони і за що борються

Де: Львів, Стрийський парк та пл. Ринок
Коли: 19-21 серпня 2016
Вартість: безкоштовно

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.
Детальніше про табір можна дізнатися ТУТ.

Читайте також: Наталія Смуток: Дітям у підлітковому віці важче, аніж жінці під час вагітності

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!