Львів’янок запрошують на «діловий» велопарад

2163 0
Завтра, 6 червня, у Львові відбудеться жіночий велопарад. Організатори запрошують усіх львів’янок-велосипедисток завтра одягати ділові костюми зі спідницями чи брюками, сукні в діловому стилі, краватки, метелики, туфлі на підборах або ж балетки, портфелі, сумки-месенджери або клатчі та приїжджати на 11:00 на площі святого Теодора.
фото: facebook.com

фото: facebook.com

Велопарад має на меті показати, що велосипед - вид транспорту, на якому зручно і швидко можна доїхати на роботу або на вечірку, і який є повноцінною альтернативою приватним авто, що їздити на велосипеді цікаво, приємно та корисно, і для цього необов’язково вдягати спеціальний спортивний одяг.

 Концепція заходу:

 - ми їдемо на велосипеді без сторонньої допомоги, дотримуючись ПДР;

 - участь приймають лише жінки та дівчата;

 - вітається діловий стиль - костюми, блузи, сорочки, ділові сукні, портфелі, сумки - месенджери, клатчі, туфлі на підборах, балетки тощо;

 - «ні!» спортивному одягу.

Як повідомляють організатори, після велопробігу та після колективного фото всі організовано та за бажанням поїдуть у парк ім. Франка на велопікнік. Тож варто прихопити щось смачненьке. «Пікнік відбудеться за умови відсутності дощу» - додають організатори.

Маршрут велопараду: пл. Святого Теодора (павільон Майстерні Міста) - просп. В"ячеслава Чорновола - вул. Під Дубом - вул. Замарстинівська - вул. Богдана Хмельницького - вул. Краківська - вул. Гавришкевича - пл. Данила Галицького - вул. Підвальна - вул. Руська - пл. Ринок (Ратуша).

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!