Політична реклама

Львів'янок запрошують на майстер-класи з ярнбомбінгу

2430 0
В межах Майстерні міста у Львові працюватиме жіноча майстерня – спільний простір для дівчат, жінок та бабусь Львова. Та для жінок проведуть майстер-класи з ярнбомбінгу, з плетіння прикрас для велосипедів, під час велокухні розкажуть про премудрості ремонту роверів, а на кінопоказі покажуть фільми про вишивку, в'язання та плетіння.

Так, у суботу, 14 червня, о 14:00 запланований майстер-клас ярнбомбінгу (тканинне графіті – мистецтво плетіння речей для предметів вуличного простору: дерев, ліхтарів, лавочок, автомобілів) .

"Разом ми створимо зі старих футболок килим, який залишимо у парку на згадку про нашу подію. Традиційно домашня практика в'язання буде використання як привід провести час разом і поділилися досвідом перебування у публічному просторі", – анонсують організатори.

У середу, 18 червня, о 17:00 заплановано майстер-клас з плетіння прикрас для велосипедів.

У суботу, 14 червня, о 16:00 та в середу, 18 червня, о 19:00 відбудеться велокухня – майстер-клас з базового ремонту та догляду за велосипедами для жінок.

У п'ятницю, 16 червня, о 20:30 запланований кінопоказ короткометражок: "Плетене місто" (Іспанія), "Вишиті історії" (Велика Британія) та  "В'язанка" (Фінляндія).

На час всіх подій буде діяти дитячий куточок, де матусі можуть залишити дітей під наглядом наших волонтерок-виховательок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!