Львів’янок запрошують на зйомки відеокліпів. Як долучитися

2199 0
Львівський молодіжний театр Жуй шукає дівчат для участі у зйомках хореографічних відеокліпів та вистав.
Герман Гошкадор‎/facebook

Герман Гошкадор‎/facebook

Молодіжний авангардний театр Жуй оголосив проби для дівчат, які бажають взяти участь у зйомках хореографічних відео-кліпів та вистав, йдеться в повідомленні театру на сторінці у facebook.

«Беріть із собою змінний зручний одяг та взуття. Якщо ви завжди бажали стати зіркою театру або ютубу та маєте мінімальні хореографічні здібності (почуття ритму, пластика, граціозність), то будемо раді бачити вас у нашій команді», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: За кулісами. Львівський обласний театр ляльок

Перші проби відбудуться 23 січня, о 17:30, на 4 поверсі Львівської бібліотеки ім. Лесі Українки (вул. Мулярська, 2а). Тел. для довідок: 063 040 75 38 (Ірина). Слідкувати за оновленнями інформації можна на сторінці у facebook.

Довідка. Театр ЖУЙ – це проект Молодіжної громадської організації Експеримент, що націлений на розвиток авангардного театрального мистецтва в Україні. Театр був заснований в 2009 році в м. Дніпро. З 2014 року функціонує у Львові, ставить постановки по всій Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!