Політична реклама

Львів'янок запрошують на тренінги з підприємництва

1496 0
Всіх жінок, які бажають навчитися основ підприємництва для започаткування і ведення власної справи, запрошують взяти участь у проекті «Жінки в підприємництві».

Основна мета заходу – надати жінкам базові знання, які потрібні для підприємців, поспілкуватися з іншими жінками, досвідченими підприємницями і отримати шанс створити свій бізнес відповідно до власних уподобань, - повідомляє прес-служба ЛМР.

Проектом передбачено охопити три групи жінок по 15 осіб.

Для кожної групи учасниць передбачено тренінговий курс з основ підприємницької діяльності, який складається із 10-ти занять, зустріч з керівницею успішного львівського підприємства, майстер-клас на підприємстві, обмін досвідом, участь у круглих столах, фокус-групах, постійна інформаційно-консультаційна підтримка в рамках проекту.

Також працюватиме інформаційно-консультаційний пункт, який постійно надаватиме інформацію жінкам, котрі хочуть започаткувати власний бізнес.

Перший курс тренінгів відбудеться 15-26 квітня 2013 року у Львівському міському центрі підтримки бізнесу (м. Львів, вул. Весняна,4). Для участі в навчаннях необхідно до 11 квітня 2013 року надіслати заповнену заяву-анкету, за вказаною адресою.

 Відбір на навчання у безкоштовному тренінговому курсі відбуватиметься на конкурсній основі, до уваги братиметься мотивація учасниць та їхнє бажання навчатись.

Контакти: тел. (032)297-57-64, факс (032) 235-42-26, е-mail: [email protected], 79008, м. Львів, пл.Ринок,1, каб. 429, Львівська міська рада, департамент економічної політики.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!