Львів`яни агітуватимуть чоловіків-біженцівзі Сходу йти воювати

1943 0
Вже з цього вівторка, 26 серпня, львівські активісти ходитимуть по домівках біженців зі Сходу країни і вимагатимуть, щоб чоловіки-переселенці відправились воювати у гарячі точки країни. Якщо ні – громадські діячі обіцяють силою відправляти переселенців у військкомати.

Про це повідомив заступник голови обласної організації «Правий сектор» Андрій Гергерт під час інформаційно-аналітичний проекту «Погляд на тиждень» на телеканалі ZIK.

«Біженці-чоловіки повинні захищати свою територію – це їхні домівки. Чому здорові, сильні чоловіки поприїздили ховатися на Галичину. Це є хворі люди, які не прониклися ані Майданом, ані війною. На жаль, так званих біженців є багато і серед нас», – зауважив активіст.

Учасник програми наголошує, попри те, що нашим зовнішнім ворогом є Російська Федерація, доволі багато ворогів є всередині нашої держави. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!