Політична реклама

Львів'яни будь-якого віку можуть безкоштовно записати свою пісню

4754 0
У Львові відкрили першу в Україні бібліотечну студію звукозапису «Формат+». З’явилася студія 30 вересня у відділі мистецтв Центральної дитячої бібліотеки на вул. Окуневського, 3.

Студія звукозапису обладнана всією потрібною технікою для реалізації бажань талановитих дітей, інформує кореспондент "Твого міста". До того ж, власну пісню можна записати на студії безкоштовно.

Серед інструментів тут є електробарабанна установка, акустична гітара, дві електрогітари, одна бас-гітара та один синтезатор.

Як повідомили Твоє місто працівники бібліотеки, години роботи студії наразі не узгодили. Однак, вона відкрита не тільки для читачів бібліотеки, а для всієї громади міста. До того ж скористатися нею можуть не лише діти - вік користувачів студії необмежений.

Проте для запису власного треку потрібно буде пройти прослуховування.

Валерія Андрійчук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!