Львів’яни Денис Шмигаль та Олег Немчінов подали декларації на посади в уряді

2861 0
Денис Шмигаль має очолити Кабмін, а Олега Немчінова мають призначити міністром Кабінету міністрів.

Львів’яни Денис Шмигаль та Олег Немчінов сьогодні, 4 березня, подали декларації на роботу в Кабміні. Про це стало відомо з сайту НАЗК.

Як ідеться в декларації, Дениса Шмигаля мають призначити прем’єр-міністром. Він замінить Олексія Гончарука. Нині ж він працює міністром розвитку громад і територій. До цього Денис Шмигаль очолював Івано-Франківську ОДА, керував ДТЕК Бурштинська ТЕС та був заступником генерального директора ПАТ «ДТЕК Західенерго».

Його кандидатуру влітку розглядали на посаду керівника Львівської ОДА. Однак тоді призначили Маркіяна Мальського. Детальніше про Дениса Шмигаля читайте у спецматеріалі Tvoemisto.tv.

Олег Немчінов має стати новим міністром Кабінету міністрів України. На цій посаді він замінить Дмитра Дубілета. Олег Немчінов народився 1 травня 1977 року у Львові в родині службовців. Упродовж трьох років з початку війни на Сході України він був офіцером Державної прикордонної служби України, учасник АТО.

До 2004 року Олег Немчінов працював викладачем у Львівському професійному училищі, а у 2009 році його призначили начальником головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Львівської облдержадміністрації. Після служби в АТО Олег Немчінов став державним секретарем Міністерства молоді та спорту України. 

У декларації Олег Немчінов зазначив, що володіє квартирою у Києві площею 32,5 квадратних метра. Також у його власності є чотири земельні ділянки на Львівщині. На себе він задекларував легковий автомобіль Chevrolet.

Читайте також: Уряд призначив нового очільника Держпраці

Нагадаємо, сьогодні о 16:00 президент Володимир Зеленський скликає позачергове засідання Верховної ради, на якому мають проголосувати за відставку Олексія Гончарука та зміну складу уряду. Хто може піти з посад, а хто залишається, читайте у матеріалі Tvoemisto.tv. Олексій Гончарук очолює Кабмін із 29 серпня 2019 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!