«Випишіть їм премії». Львів'яни дякують двірникам за їхню роботу

2748 0
Зранку у місті на прибирання вийшли 1 200 двірників.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Львів'яни у соцмережах дякують двірникам, які у негоду сумлінно розчищають тротуари та хідники біля будинків. 

«Найкраща двірничка Марія, яку я бачила! Вололимира Великого,3. У будь-яку пору року чисто», – зазначає Юлія Сидорович.

Також інші мешканці цієї вілиці відгукнулися на подяку. Зокрема, дякують двірчниці пані Ользі, яка прибирає територію біля 19-того будинку. Також задоволені мешканці біля 51-го будинку на Володимира Великого.

«Це дуже важка праця. Ми вчора з мешканцями нашого будинку 2 години чистили біля нашого будинку (нас було десь 10 людей), дочистили до бруківки, зранку знов насипало, ніби і не чистили», – поділилася Ольга Єлисеєнко

Також чисто на вулиці Величковського,36. 

«Зі страхом виглядаю у вікно, що там снігові замети, а там вже все почищено! Висловлюю подяку і повагу двірнику по вул.Симоненка,9», – поділилася Оксана Граб.

Львів’яни також просять виписати старанним двірникам премії.

«На фоні постів «як все погано» хочу подякувати двірничці нашого жека, яка в сніг чистить тротуар вже котрий рік напевно з п'ятої ранку. В 6-30 біля нашого будинку все почищено, чого не можу сказати про сусідні. Велике дякую. Стрийська, 85. Випишіть їй премію, будь ласка!», – розповіла Ірина Костюченко.

Фото авторів дописів із соцмереж


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!