Львів’яни голосуванням оберуть графіті для муру на Підзамче. Фото

4237 0
Спеціальна комісія визначила трьох фіналістів конкурсу графіті, яке може бути розміщене на одній з торцевих стін на Підзамчі. Фіналісти – художники Володимир Федусів, Тарас Довгалюк та Віталій Грех. Завтра, 29 жовтня, львів’яни голосуванням оберуть переможця конкурсу.

Загалом в конкурсі брали участь 8 ескізів, пише Інститут міста у себе на Facebook.

Роботи трьох згаданих художників набрали найбільше голосів під час засідання конкурсної комісії у складі начальника управління історичного середовища Львівської міської ради Лілії Онищенко-Швець, директора Інституту міста Олександра Кобзарева, керівника проекту «Ревіталізація Підзамче» від Інституту розвитку міст (Краків) Кароля Янаса, медіахудожника, куратора виставкових програм Центру міської історії Центрально-Східної Європи Андрія Лініка, головного художника Львова Вікора Пецуха та представника Шевченківської райадміністрації Тараса Зозулі.

Яка саме з цих трьох робіт з’явиться на Підзамчі – визначатимуть мешканці та гості району: у серед, 29 жовтня, ескізи фіналістів будуть виставлені на вулиці Заводській, 39, поблизу стіни, яку підготують до виконання графіті. Мешканці району, а також усі охочі зможуть проголосувати за один з варіантів з 8:00 до 19:00.

Нагадаємо, на початку жовтня у Львові оголосили конкурс – шукали художника, аби розмалювати стіну на Підзамче. Переможці конкурсу розмалюють торцеву стіну будинку, розташованого на вул. Гайдамацькій, 14, на одному із найбільших перехресть району. Площа стіни – 132 кв. м: висота – 11 м, ширина – 12 м. Малюнок має бути виконаний з урахуванням архітектурного середовища.

Роботи всіх учасників конкурсу:

Фото Інституту міста


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!