Львів'яни хочуть бачити стовпці більш ніж на 90 вулицях. Перелік

2717 0
Галицька районна адміністрація міста Львова має кошти на встановлення цього року понад 800 стовпчиків, що обмежують паркування автівок на тротуарах

Інформацію про це розмістили на сторінці громадського руху «Дайте пройти» в соціальній мережі Facebook.

Активісти спільноти склали список проблемних місць Львова, де ремонт тротуарів та встановлення таких стовпчиків потрібні найнагальніше. Загалом у переліку нараховується 96 вулиць, на яких, на думку львів’ян, необхідно навести лад.

Зокрема, до таких місць віднесли вулиці Панчишина, Архітекторську, Бібліотечну, Винниченка, Гавришкевича, Газову, Генерала Грицая, Герцена, Гоголя, Городоцьку, Детька, Драгоманова та Дудаєва. Крім того, жителі міста зафіксували, що на вул. Кирила і Мефодія повністю вибита плитка і старий асфальт, посипалась плитка і на проспекті Свободи від перетину з вул. Коперника до перетину із вул. Вороного. Також до списку потрапили вулиці Митрополита Андрея (з боку Національного університету "Львівська політехніка. Люди пропонують розширити тротуар біля перехрестя з вул. Антоновича та Бандери), Підвальна (за спостереженнями львів'ян, сходи від Порохової вежі на вул. Підвальну, що були "відновлені" рік тому, вже покришилися), Рилєєва (заміна старих великих плиток), Романчука, Словацького; Бр. Міхновських (розвалений старий асфальт), Виговського (від Любінської до Кульпарківської - львів'яни хотіли би місцями розширити); Голубовича; Городоцька (від Народної до моста Левандівського), Декарта, Залізнична (дуже погані тротуари на цій і сусідніх вулицях), Кульпарківська,  Левандівська (покриття відстнє), Морозенка, Ряшівська, Садова (дуже погані тротуари, з газонів зробили болото), Самійленка, Стороженка, Акад. О. Богомольця та інші. 

З повним списком проблемних місць Львова можна ознайомитися тут

Як запевнили активісти руху «Дайте пройти», цей перелік занесли в Центр надання адміністративних послуг мерії для голів всіх районних адміністрацій.

Нагадаємо, цього року у Львові міська рада виділила 880 тисяч гривень на встановлення стовпців. Їх планують встановити на вулиці Гавришкевича, Грушевського, Крушельницької, Словацького, Куліша, Листопадового Чину, проспект Свободи – площа Підкови, проспект Шевченка, вулиці Гнатюка, Григоровича, Данилишина, Коперника, Стефаника, Лепкого, Тиха й Томашівського.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!