Політична реклама

Львівяни хочуть перемоги в “Майдансі", щоб відновити танцзали в місті

1369 0
У разі перемоги на танцювальному проекті “Майданс” команда зі Львова вкладе призові кошти на відновлення хореографічних залів.

“Ми хочемо відновити танцювальні зали у наших хореографічних школах. Насамперед це буде зал на факультеті хореографії в ЛНУ ім. Івана Франка. Факультет відносно новий, якщо не помиляюсь, він працює приблизно два роки. Ми були в їхньому залі - це ідеальний приміщення для танців, яке зараз, на жаль, є бетонною коробкою”, - розповіла хореограф-помічник проекту Мар’яна Свята.

Відновлення танцювального залу в ЛНУ ім. Франка, за словами головного хореографа третього сезону “Майдансу” від Львова Вадима Лященка обійдеться якраз в 1 млн грн - суму, передбачену призовим фондом проекту.

“Кожне місто має свою місію. Минулого року в нас була місія допомогти цирку, який тоді постраждав від пожежі. Тоді ми не вийшли до фіналу, але від “Майдансу” нам подарували машину”, – розповіла представник батьківського комітету учасників проекту “Майданс” від міста Львів Наталія Жищинська.

Цьогоріч організатори оцінюють свої шанси на перемогу як вищі, оскільки мають спеціально пошиті для танцювальних номерів дитячі костюми.

Джерело: Варіанти


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!