Політична реклама

Львів'яни їдуть на відпочинок у Болгарію та Туреччину

2174 0
Львів’яни, які раніше проводили свій літній відпочинок у Криму, цього літа вирушать відпочивати до Болгарії, Туреччини, Чорногорії та Єгипту.

Як розповіли працівники львівських філій туристичних фірм, відпочинок у цих країнах подекуди буває дешевшим, ніж у Криму, повідомляє Galnet.

У одній із турфірм розповіли, що у них львів’яни замовляють здебільшого автобусні тури до Болгарії. «Якщо вже щось трішечки краще, то Туреччина чи Єгипет. В Болгарії відпочивати дешевше, ніж було би в Криму. І можна розглядати як автобусні, так і авіатури зі Львова. Тобто це не дорожче, ніж Крим, а за якістю все-таки буде краще», – розповідають працівники турфірми.

Через нестабільну ситуацію в країні наплив туристів менший, ніж минулого року. Клієнти турфірм не тільки не їдуть на відпочинок до Криму через ситуацію у ньому, але й фактично змінюють країну відпочинку.

«Перш за все це – Болгарія. Більшість людей виготовляють закордонні паспорти і їдуть до Болгарії, Чорногорії, Туреччини та Єгипту. Заміна Криму – це переважно Болгарія та Чорногорія, навіть не Одеса», – повідомили  працівники іншого турагентства.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!